ၾကက္သားလွီးျပီးနဲ႔ လိုအပ္ေသာအစာပလာမ်ားပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ငရုတ္သီးအပြ၊ ၾကက္သြန္နီျဖဴကိုဒီလိုေလးလီးထားတယ္ေနာ္။
ခ်က္နည္းအဆင့္ဆင့္ကေတာ့ ဒီလိုပါ။
လီွးထားျပီးျဖစ္တဲ့ ၾကက္သြန္နီေတြကိုအရင္ဆံုးဆီသပ္ျပီး၊ ငရုတ္သီးနဲ႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကုိထည္႔ပါတယ္၊ အနည္းငယ္ဆီသပ္ျပီးမေက်သြားခင္ တစ္၀က္ကိုပန္းကန္းထဲ့ျပန္ခူးထားေပးပါ၊ စားခါနီးမွ ျပန္ထည္႔ဖို႔ျဖစ္သည္။ က်န္တဲ့တစ္၀က္နဲ႔ပဲ နယ္ထားတဲ့ၾကက္သားကိုထည့္ျပီး ေရအနည္းငယ္ျဖင့္ ၾကက္သားကိုနူးသည္အထိခ်က္ပါ။ စားခါနီးမွာ အံုးနို႔ အနည္းငယ္ထည္႔ဖို႔ မေမ့နဲ႔ေနာ္။ နွစ္ေယာက္ဆာအ၀စားေပါ့။ ဒါဘာပဲ ဒီဟင္းေလးကိုခ်က္စားျဖစ္ရင္ အေၾကာင္းၾကားေပးေနာ္။
Type rest of post here
1 comment:
မေရးးးးးးးးးးးးးးးး
ကိုၾကီးအတြက္ဖယ္ထားလား?
က်န္တာျမဴးဖို ့ဟုတ္????
စားသြားျပီအားလံုးေနာ္
တာ့တာ
Post a Comment