ဒါကေတာ႔ ၾကက္သားလံုးေၾကာ္ေလးပါ။ ၀ါးျဖစ္ေအာင္၀ါးလိုက္အံုး။
ဒါေလးကေတာ႔ မာလာေခါက္ဆြဲကို ဒီလုိေလးခ်က္ထားတယ္။
ဒို႔ဆီမွာက ငါးအစိမ္းမရိွဘူးေလ၊ အိတ္နဲ႔ထုတ္ျပီးသားကိုပဲ ၀ယ္စားေနရတယ္ေလ၊ ဒီငါးေလးကိုအိတ္ကထုတ္ျပီး ပန္းကန္ထဲထည္႔ထားဒါပါ။
အေပၚမွာထုတ္ျပထားတဲ့ငါးကို ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးမွဳန္႔၊ ငံျပာရည္ေလးနဲ႔ ဒီလိုေလးအဆပ္ေၾကာ္ထားဒါ၊ စားၾကည္႔ အရမ္းေကာင္းတယ္။
ဒါကေတာ႔ ဒို႔ဆီမွာရိွတဲ့ အသီးတစ္မ်ိဳးပါ၊ ဒါေလးကိုပါးပါးလွီးျပီးသုတ္စားရင္လည္းအရမ္းေကာင္းတယ္၊ ဟင္းရည္ခ်က္စားရင္လည္း ဘူးသီးအရသာလိုလို အရမ္းစားလုိ႔ေကာင္းတယ္။
အေပၚမွာျပထားတဲ႔ အသီးေလးကို ဟင္းရည္ေသာက္ေလးခ်က္ထားတယ္။ ငရုတ္ေကာင္းေလးပါျဖဴးထားေပးတယ္၊ ေသာက္ၾကည္႔ေနာ္ ေမႊးေနဒါဘဲ။
ဒါကေတာ႔ သခြားသီးပါးပါးလွီး၊ ၀က္သားကိုပါးပါးလွီးျပီး အစိမ္းေၾကာ္ပံုစံေလးေၾကာ္ထားဒါပါ။
စားၾကမယ္ေဟ႔ေကာင္းေကာင္းေနာ္သူငယ္ခ်င္းတို႔ေရ။
5 comments:
ကၽြန္ေတာ္သာအဲ့သေလာက္ဟင္းခ်က္တတ္ရင္ေကာင္းမယ္ခင္ဗ်။
ခုေတာ့ ၾကက္ဥျပဳတ္တာကို ေကာင္းေကာင္းကၽြမ္းတဲ့အဆင့္ပဲ႐ွိေနတယ္ေလ။
အရမ္းကို အားက် ဗိုက္ဆာတာပဲခင္ဗ်ာ...ဒါေၾကာင့္ ပထမဆံုး လာျပီး မန္႔လိုက္တာေလ..ငတ္ၾကီးက်တာေပါ့..ဟဲ..ဟဲ..
ေပ်ာ္ပါေစခင္ဗ်ာ အစ္မေရ
ဒို႔ဆီမွာရိွတဲ့ အသီးတစ္မ်ိဳးက ႏုိကုိလီဥလုိ႔ေခၚတယ္ထင္တယ္ ညီမေလး ဂ်ာမုန္းဒန္ေရ။ ခ်ဳိတယ္ေနာ္။ အသားနဲ႔ေရာၿပီး အစိမ္းေၾကာ္စားလဲ ေကာင္းတယ္။ အိမ္မွာ အေမေတာ႔ ေၾကာ္ေကြ်းတယ္။ ဒီမွာေတာ႔ မေတြ႔လုိ႔ မစားရေသးဘူး။ မာလာေခါက္ဆဲြေတာ႔ အႀကိဳက္ပဲဗ်ဳိ႕။
မေရးးးးးးးးးးးးး
လာစားတယ္ေနာ္
ေနာက္က်သြားတယ္သိလား
ေဆားရိေနာ္ယယအကုန္စားသြားတယ္ေနာ္
ခ်စ္တဲ့
ျမဴးေလး
ႏွိပ္စက္တယ္ေနာ္ .. း((
သေရက်သြားပါတယ္ .. စားေကာင္းမွာဗ် .. :D ဗိုက္ဆာလိုက္ဒါ
:P
ma ma yay cook recipe lay tway tin pay par lar ? ma arr mhan tot thi bar tel dar bay met ae lo. myin tot lae ko tine cook chin tel ma cook tat lo. bar.
Post a Comment